Välkommen till Lady Beauty´s kennel
Blogg
2012-05-29 22:12 | 0 kommentarer

Ikväll kom Ankie hit från Holland med sina 8 Charlisar, denna gång tog det bara 14 timmar att köra bil hit!

När de kom hem till oss så hade jag fullt med Charlisar(8 st) i trädgården de tyckte att det var så gott att få springa lösa efter att ha åkt bil en hel dag!

Jag tog undan Lucky och Amy då jag vill att Lucky ska hälsa lugnt med tanke på hennes mage...

Beauty sprang med fram och tillbaka när Ankie plockade in sina grejor... katten Sally kom smygandes och tänkte inte nu igen... hennes min var obetalbar. Då när hon satt under hörnbordet så såg inte Ankies hundar henne... men hon kunde iakta dem alla...

Ankie öppnade sina paket, ett koppel med turkosa stenar som jag köpt av Elisabeth så snyggt, Ankie tyckte att det var fint och hon hade med sig en turkos klänning! Kommer att passa perfekt!

Sedan en midjeväska från svenska kennelklubben!

Vi åt lite goda smörgåsar från finbageriet och sedan var det dax att duscha och åka till jobbet.

Tror att de skulle gå en promenad Ankie och Martin med hundarna.

Imorgon bitti hämtar jag färdiga sallader och sedan ska jag sova en stund. Väntar på sms från veterinären ang en tid imorgon för herpes sprutan till Lucky, då får Ankie åka med och träffa min veterinär... Härligt!

Bara på den korta tid som vi hann att umgås ikväll lärde jag mig ngt nytt och intressant som jag ska bära med mig, som min man sa allt behöver du inte berätta för andra.

Ankie bär med sig en stor kunskap om rasen och om alla uppfödare i Europa, intressant att lyssna på och hur de tänker avelsmässigt i Europa.

För Cavaliererna våran nära släkting bland de andra hundraserna, har fått det tufft i Holland, ingen får avlas på om de inte är echodoppler testade och MRI röntgade vid 2,5 & 5 års ålder. Om inte ingen stamtavla! 

Så imorgon bär det av till min veterinär och ev hälsa på mina föräldrar...

På torsdag åker vi till Öckerö och hälsar på Elvira...

På fredag NORRKÖPING!

Ha en toppen onsdag!

Kram


2012-05-29 02:57 | 1 kommentarer

 

12 dagar kvar till den 9 juni som jag beräknar att Lucky ska få sina valpar men det kan lika väl komma på fredagen den 8 juni.

Som tur är jag ledig hela den helgen, arbetskompisar har bytt pass med mig och jag får ta en semester dag!

Var hos mor och far igår för att hämta valphinken med lite bra att ha grejor i... den viktigaste är nässugen.

Ska plocka in materialet till valplådan och bygga ihop den så att Lucky känner sig van med den.

På fredag åker jag, Ankie från Holland och Cia till Norrköping där ska vi träffa fler Charliefantaster.

Kommer att bli spännande när vi ska packa bilen... Kom på att jag måste tvätta plädar så att de är rena till bilburen... kompost galler med, mat ska handlas...

Ikväll kommer Ankie hit hon kör nu på morgonen klockan 5:30 från Holland. Då jag jobbar natten så kommer Martin att ta hand om Ankie när hon kommer men kvällsmålet är fixat via finbageriet!

På torsdag åker vi till Öckerö och hälsar på hos Elvira bus och hennes familj, kommer att bli en promenad utmed havet där, härligt!

Ha en toppen tisdag!

Kram

 


2012-05-27 11:17 | 0 kommentarer

Idag fyller Luna, Bonnie & Lucky 2 år!

Hipp Hipp Hurra!

BBF0

Dessa sötnosar har växt till sig till fina tjejer med fart!

Många kramar från mamma Beauty och hela familjen Udd!

Hoppas att ni får en toppen dag!

Kram


2012-05-25 13:48 | 2 kommentarer

 

Har precis kommit hem med Amy och hon är relativt pigg men långt ifrån sitt forna jag, detta har tagit hårt på henne...

Vad jag har varit orolig i natt och längtat efter henne... min man kom till och med till Blå stjärnan för att möta upp från sitt jobb för att träffa henne och ge henne den bästa bilen och kallaste för att åka hem i. Visst är han toppen!

Hela kalaset slutade på nästan 5000 kr och jag fick betala nästa 2500 kr utav dem, tur att man har försäkringar men om jag ska vara ärlig så hade jag även betalt de fem tusen för att få henne frisk igen...

Körde förbi Emelie´s skola så både Klas och Emelie kom ut och gosade med henne det tyckte hon om!

Blir ingen mer vaccinering för henne någon gång mer de påpekade det igen...

Hon hade tur denna gången...

Njut och ha en toppen fredag för det ska vi ha efter allt som har hänt!

Kram


2012-05-24 23:17 | 2 kommentarer

 

Jag har varit orolig hela dagen och ända sedan jag bokade tiden till veterinären i måndags så har oron i magen inte velat försvinna!

Klockan 18:15 ver det dax och hon älskar att gå till veterinären, glad sprang hon in och hälsade på dem båda.

Denna gången skulle hon få ett annat vaccin, samma bärsubstans men ändå annorlunda.

Sprutan gick som vanligt utan ett pip.

Sedan tog vi en promenad, 15 min gick och vi satte oss i gräset utanför och hon busade, men så började hon att spy och hulka och blev hängig med kort varsel och tog med henne in till veterinären igen...

Han hade med sig kortison m.m. För vi visste ju inte...

Då började även läppen att svullna upp.

Hon förblev hängig och håglös, tömde tarmen och såg allmänt urren ut... Veterinären tyckte inte att han fick det gensvaret som han ville ha utan tyckte att hon behövde dropp, han ringde Blå stjärnan i Borås och vi åkte dit!

Mitt i allt fick jag skickat sms till jobbet som jag insåg att dit hinner jag ej till klockan 21:00, de är toppen, var inga problem! Tack säger jag bara värt mkt att inte behöva oroa sig för det med.

Då var klockan 19:24 när vi kom fram, ingen vet hur vi kom dit men men... Amy låg på golvet på passagerar sidan för att jag skulle ha koll på henne,

Väl framme var det pappers arbete och sedan direkt in, fick träffa super snälla djursjukvårdare. Veterinären beodrade dropp och de kollade blodtrycket på svansen...

Amy började kvickna till och det kändes gott och när droppet var klart bestämdes det att vi fick åka hem.

Än så länge var kalaset uppe i 2700 kr och det är ju bara att betala eftersom försäkringsbolaget hade stängt!

Jag lånade telefonen av dem och förde över en summa till kontot då jag ej visste hur mkt det skulle kosta... men det blev inte så dyrt!

Denna allergiska chock som hon får av vaccinet är väldigt väldigt ovanlig, ärvbarheten är noll.

Under tiden när vi är där skickar min veterinär sms och undrar hur det går... Man blir rörd, vilken omtanke om våran älskade Amy!

Sedan åkte vi hem från Borås kom inte långt förrän jag tittade på henne och hon på mig jaha tänkte jag och såg hur läpparna började bli dubbelt så stora... det var bara att vända och åka tillbaka, gå rätt in och bara säga att reaktionen är tillbaka och så in på ett rum och där fick hon kortison intravinöst... De har ej rakat henne tack och lov men kanyl fick hon båda gångerna.

Då var klockan 21:00 och jag förstog att detta kan komma tillbaka och ska jag då lämna det ansvaret på Martin och han får åka in till Blå stjärnan i Göteborg en timmes resväg från oss...

Efter att ha pratat med djursjukvårdaren om att jag klarar inte av att veta att hon är ensam så säger hon att vi kan göra så att hon får sova i samma rum som nattsköterskan. Tack och lov! Kände att det är inget för henne att ligga själv i en bur i ett rum ensam från sin familj...

Jag hade tagit allt med ro, veterinären tyckte t.om att jag var väldigt lugnt och vad annat kan man vara, man får ju inte stressa upp sig om det skulle påverka andningen.

Men när jag tog beslutet att hon skulle vara kvar under övervakning så brast det och tårarna kom! Usch vad känslig jag är för sånt! Hennes blick, det går ej att beskriva!

Känns fortfarande i magen!

Så det blir en lång natt, tur att man jobbar för då får man fokusera på arbetsuppgifterna!

Hon är otroligt speciell våran Amy!

Älskar henne och hoppas att natten går bra!

När jag åkte därifrån hade ej svullnaden gått ner i läpparna och över ögonen.

Smsade min veterinär och fick tillbaka att det blir han rekomenderade inga mer vaccinationer på Amy ng mer gång, utan nu har vi fyra år att ställa ut henne på och sedan får hon vara hemma. De vill inte göra ng mer chansning så det var nog rätt illa idag... fast vi märkte det direkt...

Får ta mig en funderare när det gäller rabies hon har ju tålt dem innan... Kan hända att han ej vill ge henne dem heller...

Diskuterade oxå med honom om ärvbarhet vid avel, inget vad han har hört ngt om och han är katt och hund specialist. För detta att en hund reagerar på ett vaccin är ytterst ovanligt, djursjukvårdarna ville veta allt för att lära sig mer om detta!

Djurvårdaren gick iväg med Amy och jag gick ledsen därifrån och körde hemåt... bytte om och fixade till mig och åkte till jobbet en timme för sent!

Nu vill jag att det ska bli morgon så att jag får höra hur det har gått och om vi kan få komma och hämta henne...

Hm är faktiskt väldigt orolig och hoppas att hon ej får mer allergiska reaktioner under natten,

Längtar efter henne...

Vad man fäster sig vid dem...

Ena djursjukvårdaren berättade om lite olika fall och ngt som var vanligt var att djur kommer in fulla med mask för att folk inte avmaskar dem, uh sa hon det var nog det värsta hon visste då det finns så enkla metoder att sköta det på så att hunden ej behöver lida så att det kryper ur djuret...

Ha en toppen natt och håll tummarna!

Kram

 


2012-05-21 04:27 | 0 kommentarer

Så får man hämta det själv, jag vet inte vart jag har fått dessa kreativa Charlisar ifrån...

Igår när jag duschade innan jag skulle till jobbet hör jag Beauty skälla i vardagsrummet sedan blir det tyst...

Hm

När jag kommer ut sitter hon oskyldigt fint på en av matstolarna till fin bordet och Lucky´s mat är uppäten..

Hon har med andra ord dragit ut en stol hoppat upp på bordet gått över till andra sidan och sedan ätit upp maten lagom till jag kommer ut i tvättstugan från duschen har hon hoppat ner och satt sig som den oskyldigaste i världen på stolen...

Tur att jag hade mer mat till Lucky som just nu lever på ost, CHIPS, RC starter mousse och hills puppy...

Igår var det mat i sängen som gällde för Lucky och jag vaknade av ngt tung la sig på min bröstkorg och en näsa mot min haka, med en blick tittade hon på mig jag tror det är dax att gå upp för jag behöver gå ut!

Psss Lucky kan ju inte hoppa i och ur sängen så hon måste få med mig!

Idag är det dax att jaga rätt på mer hundmat...

Ha en toppen vecka!

Kram från oss


2012-05-20 04:39 | 0 kommentarer

 

Lilla tjejen kan inte få nog...

I fredags så sprang jag och hon 3 km och efter det skulle jag gå ut med Beauty och Lucky... När jag vänder mig om i tvättstugan sitter hon blick stilla, kolla jag har tagit på mig kopplet så kan jag följa med ut igen...

Amy!

Såg så härligt ut och bestämt!

Men hon hade redan fart runt nog i skogen och fick stanna kvar hemma...

Så här kan hon mysa till det i soffan hemma...

Amy

Sötnosen!

Är så härligt när man kommer hem och ska lägga sig efter en natts jobb, hon slänger sig in under täcket och kurar ihop sig som en boll!

Ha en härlig söndag!

Kram

 


2012-05-20 02:23 | 0 kommentarer

 

Har i natt beställt ett nytt utställningskoppel till Lucky av Elisabeth Wikström i Uddevalla, Cavalier och King Charles fantast, hon många fina utställningskoppel till salu, en del kan man hitta på hennes facebooks sida...!

Tror att Lucky kommer att gilla detta starkt!

Hon är en liten fin Fia! Så stolt när hon är söt!

Luckys koppel

Visst är det fint, snyggt, häftigt!

Hm passar oss perfekt och jag köpte en den lilla svarta dräkten när jag var i England...

Blir en fin kombination...

Jag har fått en försmak för svart och cerist till mina black and tan, tur att jag bara har tjejer det hade sett ut annars...

Men det lär dröja innan hon kommer att ha det men kanske Beauty kan få låna det till Norrköping...

Fast dit har jag köpt en ny jeans kjol med volang på "Shop around the corner" i Kinna!

http://www.shop-aroundthecorner.se/

De har mkt snygga kläder är ni i Kinna är det värt att gå in där om ni gillar denna stil!

Å... NU LÄNGTAR JAG HEM TILL MINA SNUSMUMRIKAR!

Ska rida en tur innan jag går och lägger mig, måste mata Lucky först oxå...

Kom på en ide idag så det blir till att åka till Granngården på måndag och köpa lite större "medium" Starter kulor än mimi... för det tar sådan tid att mata henne med dem... men jag har ett stort matförråd nu... hm!

Å vad vi väntar där hemma och hon går som en groda med bakbenen.. ser så kul ut och sedan tittar hon på mig mkt precis som jag skulle nog vilja ha ett kex eller en ost bit eller CHIPS, det vore helt klart bäst!

Ha det toppen!

Kram

 

 

 


2012-05-17 21:09 | 3 kommentarer

IM000409

Lite tjock är jag allt!

Amy tycker att Lucky´s mage är perfekt att ha som benstöd...

Äter bättre gör Lucky oxå! Men bäst är det om matte matar med en sked...

AMY & LUCKY

Vi sover så gott ihop, matte har tänt i kaminen och livet är på topp!

Ha en underbar helg allihop!

Kram


2012-05-17 17:06 | 2 kommentarer

Har ni tänkt på om ngt skulle hända er och vem som tar hand om eran hund eller erat djur!

För många år sedan tog jag upp detta ämne med min man Martin,

om jag skulle dö hur gör du då!?

Ett tufft ämne och ngt som man helst inte vill prata om men nu när jag skurade stallet så kom tankarna, min Martin vet hur jag vill ha det med hästarna för jag kan bara inte avliva fullt friska pigga levnadsglada hästar för att han inte kan ta hand om fyra stycken och jobba heltid. 

Eller så vill jag inte att han säljer dem till vem som helst... 

Så för dem finns en plan!

Hundarna behåller han och försäkringen löper på via autogiro på Dina försäkringar, min veterinär har han oxå koll på!

Förra året var det många i våran omgivning som gick bort, sitter ner ibland och kollar på dessa tack kort man får för att man har satt in en summa på ngt som stog dem varmt om hjärtat eller till blommor!

För det gör jag alltid skänker en slant till det som de anhöriga har valt, förra året fick Emelie själv gå och fixa det, jag fanns där i bakgrunden men hon fick själv sköta det med begravningsbyrån i Kinna. Kanske tidigt att lära sig men nog så viktigt!

Om vi inte lär upp de unga hur ska de då klara det om ngt skulle hända oss...

Vi har även suttit alla vid köksbordet och pratat om detta känsliga ämne och det var intressant, man får en aha upplevelse när ungdomarna berättar! Även att man kan ge dem trygghet om ngt skulle hända ngt så finns det ett skyddsnät för dem!

Tror att båda behövde veta hur vi hade ordnat det med försäkringar och sådant!

Tror oxå att det är viktigt att man har ordning på ens hunds stamtavla och försäkringspapper så att ng kan hitta dem snabbt och lätt!

Japp jag är sentimental idag!

Varenda djur jag har fått avliva finns kvar inom mig och jag sörjer dem fortfarande...

Men för mig är det så viktigt att även ha dess underbara djur,  de ger mig så mkt glädje i vardagen, alltid goa härliga mot en...

Kan ej vara utan de positiva vibbarna som de ger mig varje dag och inte minst all närhet!

Som jag sa när jag mötte en i skogen i går när vi var på promenad!

Jag lever hellre 365 dagar om året än för två veckor i Thailand!

Ha en toppen dag!

Njut!

Lev!

Kram från Veronica och snusmumrikarna och en lite extra tjock snusmumrik! 


2012-05-15 09:38 | 0 kommentarer

Är det minsta man kan säga att vi är!

Hon är helt ljuvlig när hon är med valpisar!

Hon snusar och hon stönar när hon ska göra ngt och tittar på magen och undrar vad i hela friden är det som tar emot där!

Har börjat att äta lite lite bättre! 

Som sagt denna graviditet ska vi njuta...

Det är faktiskt hemskt mysigt när de ligger och slöar och man ser hur gott de mår fast att det växer ngt litet liv där inne i magen!

Sentimental? Inte då.... 

Ha en toppen tisdag!

Dax att göra lite nytta!

Kram


2012-05-14 22:09 | 0 kommentarer

 

I söndags hade jag och Beauty egen tid i Kinna by!

Härligt!

Där satt vi på en park mitt i byn och solade!

Vi väntade på att affären skulle öppna!

Sune kom förbi med sin härliga hund!

Han såg att Beauty´s svans viftade under bänken, (självklart satt hon på bänken, svansen hade ramlat emellan ryggstödet och sittbänken).

Ser så kul ut när svansen går och hans hund kunde komma rätt fram till oss!

Beauty satt som en kung!

Mys!

Idag fick Amy följa med och där satt vi i bilen när det regnade ute och Klas och Emelie tränade...

Vi hade det bäst!

Vi hade redan tagit våran 3 km idag!

Hon blev helt tokig när vi skulle ut, så jag fick ta på henne halsbandet sedan var hon ko lugn. Emelie har alltid halsband på henne när vi joggar ute för att det ska se snyggt ut!

Var på Granngården i Kinna och köpte upp all Royal Canin Mousse starter idag, hm... tur att de får mer på onsdag dem ska jag oxå ha... Tur att man har Maj-Britt på Granngården hon är toppen, hon hade varit ute och åkt och hämtat dem åt mig på Granngården i Varberg!

Var hittar man sådana personer idag! De är guldvärda!

Vilken pärla!

Att hon fixade det åt oss!

Hm och nu ligger Lucky och snusar i soffan, en brasa är tänd i kaminen och det är hög mysfaktor...

Lilla gravid magen putar lite, hon är för söt!

Charmigt gravid!

Ha en toppen tisdag!

Kram


2012-05-14 11:40 | 0 kommentarer

Helgen har gått attans fort...

Hm...

Ibland blir man konfunderad! 

Mitt köksbord ser ut som världens kontor just nu...

Precis pratat med min farbrors försäkringsombud ang hans fallolycka precis i ingången till en mataffär här i byn, där han bröt höftbenet julen 2010... det ligger på mitt bord då han är över 80 och behöver min hjälp men nu äntligen börjar det röra på sig och nu får han lite betlat för kostnader och sveda och värk! 

Kanon!

Sedan läste jag på facebook att Alambra Black Magic blev BIR valp! Jippie! Grattis till Lennart och Pehr!

Han är så go denna Magic!

Varit många fina utställningsmeriter, men han ligger mig varmt om hjärtat då han tillbringade ett dygn med oss och var helt ko lugn!

Försöker få fas på allt, städar ut stallet så att det blir sommarfint och det tar lite tid att skura väggar och tak... men det är det värt!

Å är så himla mkt som jag vill göra...

Sedan springer jag fortfarande varje dag, jippie! Inte illa va!?

Är så glad över er alla som är lika hundtokig som jag!

Ser fram emot Norrköping och att Ankie kommer hit och att Cia följer med...

Härligt!

Kommer även att träffa Luna med familj och släkt där, kul!

Längtar!

Så visst är man lite smått tokig...

hi,hi...

Nu är hon på vecka 5 och nog är det en liten mage, men ack så liten men den syns och jag såg redan i vecka 3 att ngt hände över höften... men hm man vågar ju inget säga...

Nu är det bara att vänta och se och jag hoppas att det är ett par stycken för det skulle vara så kul!

Hon är för charmig just nu...

Lite ynklig...

Hm och bara älskar chips!!!

Gravid besvär?

Oja! med råge denna lilla tjej som jag inte trodde ngt skulle kunna påverka men ngt i magen påverkade allt matlusten, får hoppas att den kommer tillbaka. 

Nu är det matning med sked eller så ger jag henne det i handen och då äter hon denna klabbiga hundmat!

Ska ringa Granngården och se om de kan få fram några mer burkar!

Attans vad de små rackarna är dyra! Men men det får svi över bara hon äter och mår bra!

Ha en toppen måndag!

Kram från oss ALLA

ps Beauty är numera portad från all mat och matskålar då hon bara med en blick får iväg de båda andra tjejerna, tror ni att hon är glad... nepp inte ett dugg.... 


2012-05-09 21:00 | 1 kommentarer

 

Idag var det löpning på schemat och Amy springer glatt med, nu kör jag varannan dag 3 km och varannan dag 5 km och Amy springer med så lätt! Vi stannar gärna inne i skogen vid någon bäck så att hon kan dricka lite!

Hon är helt underbar denna tjej!

Beauty hålls på halster då hon ej får äta så mkt som de andra två... ni kan tänka er hennes glädje över detta!

Idag ska jag prova starter med äggula över då Lucky helst bara vill äta i min säng så då plockar vi i henne allt...

Igår när jag var på jobbet fick jag ett sms att Martin hade gett henne kvällsfika 2 digestive kex med ost!

Det är viktigt så att det inte blir för mkt magsyra i magsäcken vi är oftast alldeles för hårda med att hundarna ska äta få gånger på en dag och på bestämda tider, det var min veterinär som sa till mig att det är så många hundar som lider av magkatarr pga av stress och få mat tillfällen på en dag...

Tänk då nar man själv var med barn oj oj.... vilket konstigt matsug man hade och oftast sent på kvällar..

Vi har precis gått en kvällsrunda så de torkar till lite i tvättstugan och snart blir det full fart in!

Snart dax att sova... hm vi sov bara till 17:00 idag jag och hundarna! Härligt!

Ha det toppen!

Kram

ps imorgon ska vi ut och ta kort dax att fixa annonsen till Charlie posten, självklart vill jag visa upp våra snusmumrikar! ds


2012-05-08 08:12 | 0 kommentarer

 

Jag tror allt mina charlisar är lika tokiga som jag...

Å vad jag gillar dem!

Lucky har blivit en soldyrkare letar upp varje fläck av sol och kryper ihop och njuter...

Kräsen är hon som tusan så igår var jag på Granngården för att köpa starter och mousse på burk som jag blandar i starter så att hon äter denna matglada lilla tjej tycker att det är fullständigt onödigt att äta...

Men det slinker ner mat med denna blandning, har även kokat köttfärs som jag blandar i... Beauty den stackarn är portförbjuden då hon med bara en blick talar om för de andra två att äta det får ni inte för den är min!

Igår så sprang vi 5 km jag, Martin, Emelie och Amy....

Hon är så duktig på att hänga med och inte lämna oss alls!

Sedan gick vi en kort sväng med de andra två!

Beauty var lortig så hon åkte in i duschen, hm då hade jag även Lucky där och när även Amy var på väg in i duschen så fick de allt gå ut. Det räckte med att Beauty och jag skulle duscha, det var perfekt då hennes schampo och balsam ska sitta i en stund och då han jag duscha av mig... 

Utanför duschkabinen satt två besvikna tjejer som gärna hade varit med, de försökte till och med att öppna duschkabinen för att de ville oxå duscha! Hm sicka tjejer... 

Såg lite lustiga ut där de satt på Beauty´s handdukar och blängde på oss... hm varför får inte vi...

tur man har sociala hundar och badtokiga hundar!

Nu är det dax att gå och sova efter en natts jobb...

Passade på att skriva då Lucky ändå skulle äta i lugn och ro... men det blir nog till att lirka i henne lite mer inne vid sängen! Där äter hon mer...

Lustigkurre!

Ha en toppen tisdag!

Njut av livet!

Kram


2012-05-06 14:13 | 2 kommentarer

Idag är vi på vecka 4...

Hon är mkt mer mammig och Klas dyrkar hon just nu...

Äter, vad är mat hon vill helst inte äta alls så jag försöker plocka i henne hela tiden, så idag kokade jag köttfärs och blandade i maten, en blick på mig men matte ska jag äta det HÄR?

Lucky älskar mat har alltid gjort så hoppet börjar att spira och lite ja lite fyllning har hon oxå fått om en vecka vet jag nog mer...

Beauty syntes inget förrän hon var i vecka 5...

Hoppas! 

Ha det så gott! ALLA!

Kram


2012-05-06 14:08 | 0 kommentarer

Idag var det Amy´s tur att följa med ut på en löp runda, tog henne då hon är klart snabbast och älskar att springa...

Igår sprang Beauty med på 3 km!

Det är underbart att ha sällskap i spåren!

Amy håller sig inom 5 meter ifrån mig... och vänder sig hela tiden om och kollar som jag är med, när jag fick svårt att andas, pollen och astma= ingen bra kombination, hade tagit medicin men det drabbar mig oftast ibörjan av löpningen, då kommer hon springandes till mig och tittar oroligt på mig och sprang precis vid mitt knä tills det släppte, vände sig extra många gånger om efter det och när det kändes bra igen så sprang hon sina 5 meter igen. Konstigt! Hon kände på sig att nu är det inte bra med matte, sicket stöd hon är, blir så imponerad av dem!

Nu har vi precis ätit, gott!

Ha en toppen söndag!

Kram


2012-05-06 13:32 | 0 kommentarer

 

Lördag, lite väl blåsigt men uppehåll!

Tre pigga Charlisar som åkte och plockade upp två bondtöser och deras matte Cia!

Vi hade bestämt oss för att gå runt Dräggsjön i Örby!

Först skulle jag lämna Lucky hemma men hade inte hjärta till det utan hon fick åka med och vänta i bilen medans vi gick den långa härliga promenaden, det är väldigt vackert där!

Vi gick i rask takt och väl tillbaka satte vi oss vid OK mark stugan, band fast mina starka tjejer och hade en himla tur att de inte drog loss hela bänken då den var rätt röten!

IM000376

Här sitter Cia, sally och Lovis och mina tjejer bus!

Helt underbart och det är så hilma kul att bara umgås och att våra hundar kommer så bra överens!

IM000377

Lucky försöker visa hur underlägsen hon är Sally och Lovis! Självklart fick Lucky fika med oss och springa runt och busa där en stund!

Men attans vad fästingar det var, vet inte hur många jag plockade där och väl hemma plockade jag minst 4 till!

Hm...

Hade även med mig Betapred utifall ng skulle bli ormbiten, glöm inte att ni kan köpa ett ormkitt hos eran veterinär! 

På kvällen myste vi och det var 3 trötta tjejer, Beauty fick tom springa 3 km på kvällen tillsammans med mig så hon sov extra gott!

IM000378

Vems plats tar man inte när husse inte är hemma för han springer 10mila(orienterings stafett)! Vi sov så gott inatt och länge...

Tack Cia för ett underbart sällskap, det är himla kul att gå tillsammans med dig och dina stadstöser, så fina så! Hm mina missade som vanligt inte ett dike...

Ha en toppen söndag alla!

kram


2012-05-05 16:28 | 0 kommentarer

 

Idag fyller syskonen bus 5 år!

GRATTIS!

Syskonen Bus! Beauty´s första kull!

Det var som igår...

Amy, Elvira, Mandus, Bella & Arthas!

Är så stolt över er alla fem!

Hoppas att ni har en underbar dag och blir riktigt bortskämda för det är ni värda!

Många kramar från oss och mamma Beauty


2012-05-04 01:58 | 2 kommentarer

Japp nu var det gjort, anmälan til SDHK i Norrköping!

Ser verkligen fram emot detta!

Jeepen full med ett lass vovvar, stuga intill goa Charlie vänner och Beauty´s dotter Luna med familj!

Även att Bonnie kommer och hälsar på oss!

Hoppas oxå att min vännina Cia kan följa med och ställa en av sina stadstöser. En del av er har träffat henne när jag jobbat natt då har hon kört mig på hundutställningar, hon har även ställt upp i rasmontern!

Sovit bort en underbar dag!

Hundarna lika lyckliga för de när de snusar bredvid mig hela dagen!

Solade lite när jag gick upp, de la sig ijämter mig och så sukade de och undrade varför i hela friden som jag låg där i värmen för...

Beauty ligger gärna i solen och snusar... raklång ser så kul ut!

Idag hittade Lucky på bus då jag har gjort provisoriskt på altanen med kompostnät ja då tar man tassen i nätet och drar och vips så är man ute!

Sedan kan man springa helt oskyldig ute på gräsmattan!

Å det var ngt mer få se om jag kommer på det under nattens gång!

Ha en toppen dag!

Kram

 


2012-05-02 12:07 | 0 kommentarer

 

Javisst Maj-lis det hade varit toppen att få hit Mea, pratade med en som är aktiv i en annan klubb lite större och som sa att det kanske inte lätt att få hit henne pga att hon ej kan dömma så många raser och att de engelska domarna är lite svårare då de ligger utanför, på ngt vis dessa regler, hm engelska kennelklubben har tydligen lite annat än vi... Men jag ska forska vidare och lämna henne som förslag till SKK.

Tror att hon ej är utbildad i alla raser än som SDHK har... och nu när vi är med i minigruppen och det kommer så få Charlisar... Men jag tappar inte modet en dag så hoppas jag att hon är här!

Hon är väldigt duktig på anatomi!

Vi kanske kan få henne hit ng dag kanske för att ställa själv och då kanske vi kan ha en föreläsning! Synd bara att vi är spridda över hela Sverige med våra Charlisar!!! Hade vart en syn om vi bott en klick på samma ställe allihop men så det hade varit smidigare att få ihop så många som möjligt till att komma!

Ha det toppen!

Kram till er alla


2012-05-02 11:57 | 0 kommentarer

 

Nu är det dax att lämna in en annons till Charlie posten, som kassör ser jag detta som ett plus... hm kanske att jag är partisk där men jag tycker att det är toppen med en liten tidning och sedan att få se alla dessa fina kort på era hundar som ni har hemma i stugorna är himla kul!

Här är priserna!

 Halvsida 100 kr, helsida 200 kr och mitt-uppslag 400 kr!

Först skickar man in annonsen och sedan sätter man in pengarna på rasklubbens konto, samma som för medlemskap. Det kommer ej ut ngt inbetalningskort, hm där kanske jag som kassör är lite snål, förlåt!

Annonsen gör man hemma och skickar den sedan till Liselotte Persson ordföranden och tala om vilken storlek ni vill ha halvsida eller helsida!

Som kassör ser jag fram emot erat bidrag till klubbtidningen!

Alla medlemmar är välkomna att annonsera i den och även företag som kanske vill sälja  hundrelaterade produkter!

Passa på att visa upp era fina hanhundar då det inte är alla som vet att just ni har den underbara testade fina hanen hemma!

Finns många i våra stugor som sitter med en underbar liten tik som kanske skulle vilja ha en frisk hane!

Det är inte alla som är framåt och framfusig som jag som forskar och letar, tråcklar ihop ngt på min fantastiska engelska och vågar fråga!

Ha det toppen ALLA!

Kram

 

 
«juni 2012»
måntisonstorfrelörsön
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Senaste inlägg
Så fina ♥️♥️♥️
Tiana
Bus
Nu är de ögonlysta
Ordspråk
Valpar finns att tinga
Spel time
Grace
King charles Spaniel
Lilly

Senast kommenterade
Valpar
När man får...
Intresserad av en valp?
My dog ❤️
Sötnosar
Mat dax
My Dog 7 januari
Heffas heffaklumpar <3
Stolt fader
Välkomna...

Arkiv
2022
2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2011