Välkommen till Lady Beauty´s kennel
Blogg
2012-04-28 20:15 | 0 kommentarer

 

Haft en helt underbar lördag, sovit bort hela dagen och hundarna har snusat de med! De är toppen, kan fortfarande inte förstå att de finner sig i detta. Bara matte är med... så kurar de ihop sig...

Sedan upp och pratade med Cia, dax för en tjej promenad igen, få se vart vi beger oss då. Blir nästa helg, denna helg är det jobb!

Får klura lite i natt vart vi ska gå och självklart lite fika med, men Lucky kommer att få stanna hemma, så långt vill jag ej att hon ska gå!

Idag på min och Beauty´s egen tid så sprang vi 3 km ihop... puh tänkte hon nu är inte matte klok, ibörjan där det var många joggare hade jag koppel sedan fick hon springa lös och hon är så duktig! Lämnar mig inte alls, så gott med sådan ras som är lite självlärd med att alltid vara nära sin familj!

Preparerad med astmamedicin och pollenmedicin så är jag rätt nöjd med min insats. Blir till att springa en runda imorgon med, både jag och Beauty ska ju i bikinin iår!

Nu har vi myst i soffan... har börjat att mata Lucky lite då hon ej är intresserad av mat alls hon som älskar mat, ett tecken eller bara jag som önskar!

Å så spännande!

Ska kvälls kissa hundarna och bädda ner dem!

Ha en toppen lördags kväll!

Kram


2012-04-28 03:20 | 2 kommentarer

 

Det är inte lätt att hitta hanar och jag förstår att Pernilla som har Luna också har huvudbry. Hon vill oxå ha 0% i inavel och en hane som är testad ögon, hjärta gärna patella med resultat UA.

Vad jag förstår så har hon fallit för Black and tan!

Vem har inte det?

Håller tummarna för att hon kan hitta en fin hane till Lucky´s syster Luna!

Får ta och hjälpa dem lite och spana!

Här är systrarna bus!

Lucky & Luna i juni 2011

Lucky & Luna!

De är gudomliga alla Beauty´s små gryn som är nu vuxna allihopa!

Ha det toppen ALLA!

Kram


2012-04-28 03:09 | 0 kommentarer

 

Helt perfekt, maten hamnade precis utanför dörren, så smidigt! Tog bara två dagar så var den där... Hm så slapp jag åka till Borås, blir till att beställa därifrån fler gånger!

Å vad vi väntar och tittar på Lucky för att se om det är ngt men än så länge ser vi inget...

Fortsättning följer...

Nu går jag inte så långt med Lucky så Beauty har fått egen tid med mig och man ser hur hon njuter av at strosa med mig i skogen. Hon är otroligt lydig och lyhörd när vi är själva, sitter ner och tittar när löparna springer förbi och när jag säger att vi kan gå igen så gör hon det...

När hon har nosat lite för länge och jag har kommit en bra bit springer hon fprt mot en och det sista om man hejar på henne så drar hon upp mungiporna som i ett leende och det glimmar till i ögonen...

Denna ljuvliga dam som Klas numera kallar tjockis, igen då hon försåg sig lite väl bra när vi var i England!

Lucky sover alltid så nära mig och om hon är i soffan sover hon alltid på ng av kuddarna.

Igår hittade jag henne sovandes överst på alla leksaker i hundkorgen.

Har äntligen anmält till Norrköping, på Skk, ska anmäla till SDHK oxå.

Om ng letar sängplats så har vi två över i våran stuga! Hör bara av er!

Nu snurrar det mkt i huvudet hur jag ska göra med Amy och parning... hm får vänta och se vad som händer med Lucky först... sedan tar jag beslut om Amy!

Ha en toppen lördag!

Kram


2012-04-22 00:28 | 0 kommentarer

 

Om ng letar boende så har jag och Ankie två bäddar lediga i våran stuga... och vi har massor med Charlisar!

Fredag natt och lördag natt, första helgen i juni då det är utställning i Norrköping, är ni intresserade så hör bara av er. Priset för stugan är per natt 450-550 kr, så delar vi på det per antal personer. 

Ha det toppen!

Kram


2012-04-21 08:22 | 0 kommentarer

 

PUH.... har gjort min första beställning nu från animail, fd foderbilen.... Spännande att se om rätt vara kommer hem till oss...

Jag hoppas att detta funkar för det är fraktfritt över 500 kr och min säck kostar över 900 kr och det ska bli så skönt att slippa åka till Borås för att köpa maten eller skicka in min man för att köpa den på vägen hem från jobbet...

Vet att detta tar arbetet från butikerna... men när det är smidigare både tidsmässigt och ekonomiskt med tanke på att bensinen nästan kostar 16 kr milen... ja vad gör man då inte!?

Butiken i Kinna tar inte ens in detta fodret... så... föröker alltid att handla på hemma plan annars...

Nu dax att gå och snusa med Beauty och Lucky!

Amy är på orienteringstävling i Gudhem idag, så jag kan tänka mig att hon trivs som fisken i vattnet idag den lilla damen bland alla barn!

Ha det så gott!

Kram


2012-04-21 03:09 | 0 kommentarer

 

Till Charlisar med vitt för att ej få rosa i pälsen ger man West higland white terrier maten i England. Vet att jag har fått det tipset innan och gett till er...

En del ger dem även Yorkshire terrier maten...

Jag har varit försiktig med Beauty efter hennes dyra kärna så de alla tre äter samma Royal Canin Hypoallergenic, men hör och häpna jag har börjat att ge henne lite gott, som kex ng köttbulle och inget kli så det verkar som hennes immunsystem håller på att bli iordning igen efter att allt höll på att kollapsa! Härligt! Innan tålde hon inget annat alls...

Hon hade inga tendeser före valpning och operation utan kom efter allt kroppen fick gå igenom!

Tänk på att var inte rädd för att prova ett allergi foder för det kan finnas situationer i hundens liv som påverkar ämnesomsättningen och de kan få lite kli och det behöver ej vara för hela livet och som hon sa att på Royal Canin så är allergi fodret ett av de finaste kvalitets mässigt och det säger nog prislappen med...

Ha det toppen!

Kram


2012-04-21 02:58 | 0 kommentarer

 

Som sagt väntan är låååååång!

Idag innan jag skulle jobba så tog jag ett gott bad och vem står inte med tassarna på badkars kanten och tittar bedjande på mig, jag skulle oxå kunna tänka mig att bada...

Innan dess hade jag tagit en allergi tablett och gick och la mig och sov tillsammans med 3 tjejer, hm klockan var runt två när jag somnade och går upp 18:10, ojdå!

Kan undra om det var en sömntablett, förr blev jag alltid trött av allergi tabletter så jag slutade med det... men så ska det ju inte vara längre.

Kan hända att det berodde på att jag hade dessa goingar nära mig och de reagerar inte på övriga familjen eller telefon eller ngt!

Känns som Lucky är mer mammig än vanligt, hon vill verkligen ha koll på mig.

Jag umgås väldigt mkt med mina hundar, vem ska jag annars prata med när jag går hemma själv på dagarna!

På söndag har det gått 14 dagar.... utav 62 dagar!

Det går inte att förklara men varje natt när jag sitter och filosofiserar så längtar jag hem till familjen och hundarna...

De ska orientera imorgon medans jag och snusmumrikarna ska sova bort hela lördagen, det är vi bäst på att göra...

Ser oxå fram emot promenader med Cia och stadstöserna igen!

Kan fortfarande se denna vackra parning framför mig och den kommer att följa mig livet ut... kan undra om det finns ng dam i Sverige som kan lära ut detta måntro... får fråga min mor om hennes bekanta känner ng!

Och ja jag har framtidsplaner, oj, oj....

Ha en härlig söndag!

Kram

 

 


2012-04-21 02:32 | 1 kommentarer

 

Så himla kul att läsa alla kommentarer, de värmer och det är riktigt roligt att höra era åsikter!

Visst blir det lättare att skriva in dem när jag har aktiverat funktionen, hm...

Ska bli bättre på det!

Som någon gjorde, lyfte luren och ringde direkt till mig och det är oxå himla kul, värt så mkt att få uppbackning då det är en hel del man satsar i detta och som Mea sa tar det sig inte är ni välkomna igen!

Tänkte på att det hade varit himla kul om man kunde få hit Mea som domare till ng utställning då hon är utbildad för flera raser och har aldrig blivit tillfrågad från Sverige att dömma här... Hoppas hoppas att hon får komma hit!

Jag längtar tillbaka och hoppas på att kunna åka till England igen, men nu är mina funderingar riktade mot Amy som är för smal, som min son skrev i ett sms till England: -Vad ska Amy ha för mat och hur får jag henne att äta den? Klockrent sms om lilla Amy, hon tyckte verkligen inte att det var värt att äta ngt när hennes lill matte inte var hemma, men när vi kom hem sprang hon till matskålen och åt... Den som fick dra det tunga lasset och äta upp allt som inte Amy åt när vi var borta var Beauty så nu får hon hålla igen lite igen... Hm!

Det snurrar alltid mkt i huvudet på mig ang avel... jag tänker inte bara på detta ledet utan nästa och nästa och det kommer att komma bakslag och sådant man inte har tänkt på men så länge jag har min filosofi med 0% inavel så kämpar jag på!

Amy skulle behöva en cobby hane då hon är så lång i ryggen och en hane som älskar mat!

Jag funderar vidare... den som är bäst utseendemässigt är Lucky, sedan har de både helt underbart temperament som jag gärna vill dela med mig av och faktiskt så har alla Beauty´s valpar detta härliga temperament så Odin och Beauty var en lyckad kombination!

Mina funderinga är många och djupa, ibland får jag skaka dem av mig och gå vidare för att inte köra fast... Min man kan tycka ibland att har du inget annat att tänka på jo men visst har jag det men det mesta kretsar kring våra barn och djur!

Ha det så gott!

Än en gång tack för att ni läser min blogg!

Kram


2012-04-17 04:05 | 3 kommentarer

 

Grattis Bella!

Bellachampion2

Ett stort GRATTIS till Ragnfrid och Sveinung i Norge till sista certet på utställningen i Bergen den 120415 och att Bella nu är Norsk utställningschampion knappt 3 år gammal!

Det har ni gjort bra!

Är så stolt över Bella!

Hon är en ljuvlig Black and tan tjej!

Kul att höra att domaren tyckte att hon hade ett underbart temperament!

Bellaprofil

Gillar hennes öron, vilken päls!

Ha det toppen och njut utav eran goa lilla Bella!

Kram

Beauty & Veronica

& från hela familjen Udd


2012-04-15 10:36 | 5 kommentarer

Vi reste 170 mil enkel resa för att träffa Headra´s Chocolate D´Lite "Stan".

Stanley

En mkt fin, cobby kille med underbart temperament!

Mkt fina linjer från Amantra och Tewhits!

Vi startade klockan 8 på morgonen hemifrån Kinna, hämtade Emelie´s kompis Almina, lämnade lite post och hämtade sallad på Kinna Finbageri och så var vi på väg!

Spännande!

Tjejerna läste nog sig igenom hela Europa, fast jag kunde inte somna efter att ha jobbat natten och gått av klockan 7:05, visst funderade man mer än två gånger på vad man har gett sig in på...

Tills lut däckade jag av en stund, min man Martin körde och körde...

Vi stannade i Tyskland och fikade en av gångerna, då var det kallt och blåsigt!

IM000253

Lucky hade det gott hela resan, visst ylade hon en del för hon vill verkligen inte vara själv i buren...

Väl framme klockan halv två på natten i Frankrike, vid Euro tunneln så krångalde det... puh ingen lätt pet controller där inte... Ringde till och med och väckte min veterinär klockan två på natten... hm vilken veterinär ställer upp på ngt sådant! Han är guldvärd, men det hjälpte inte! Oj blir dyrt nästa gång jag träffar honom!

Efter ca en timma där så åkte vi till färjan istället.

Vi åkte igenom allt och trodde att vi kunde köpa biljett där men icke så vi åkte ut igen och köpte biljett och in igen... Hm...

Vad de kollade våra pass, tog evinnerlig tid... man hann bli ordentligt nervös! Men tillslut fick vi komma igenom och vi satt och sov i bilen tills färjan skulle gå 7:45... Väl där andades vi ut.. åt en halv taskig frukost, den var verkligen ingen hit alls!

Sedan av i England, herre gud vad poliser och tull tjänstemän, kände sig rejält uttittad...

OBS kör på Vänster sida!!!!

Hm... min man körde jag skötte GPS och karta!

Det blev ca en fyra timmars bilresa fram till Bromsgrove i Birmingham!

Vi skulle bo på hotell Marlbrook travelodge i Bromsgrove. Mkt mysigt och fint hotell, precis lagom för oss och lucky fick vara med oss...

IM000345

Vi gick sedan till puben bredvid och åt cavary... mkt gott!!!!

IM000344

Kan varmt rekomendera detta ställe...

Tror att tjejerna uppskattade deras efterrätt, hm... de fick faktiskt gå till puben själva på kvällarna och köpa vad de ville ha att äta. Det lät det, hm!

Men det är viktigt att de får prata engelska och reda ut saker själv utan en annan som lägger sig i!

IM000351

Vi tog sedan bilen ner för att träffa Mea och Richard och deras underbara Charlisar och framför allt Stan!! De bodde väldigt nära hotellet så resten av dagarna promenerade vi fram och tillbaka!

Det var så kul att träffa Mea igen!

Efter att ha pratat en stund så fick Lucky träffa Stan och först trodde Mea att det var för tidigt men det gick kanon! Det var den finaste parning jag någonsin har sett i hela mitt liv! WOW! Där har vi mkt att lära... Relax said Mea! Stan var verkligen en Stud! Han lyssnade på allt Mea sa, helt fantastiskt. Hon berättade att man måste lära dem och att de måste ta det varligt för att tiken ska känna sig lugn! Å säger jag bara! Jag riktigt rös. När det var fullbordat låg de avslappnat på en filt ijämter Mea och tillslut stötte hon ut honom och Mea sa att hon är stark och att det var mkt bra och att det hjälper henne att föda ut valparna!!!

Å än en gång, önskar att ni alla hade fått se detta, skulle nu gärna vilja ha tag i ng dam som kan lära ut detta i Sverige och träna Mandus (och Irene)! 

Suck!

Kan inte släppa detta...

Lucky parades den 8, 9, 10 april... Det var i sista stund sa Mea för nu börjar hon redan bli trång. Så min veterinär hade rätt genom att se det bara genom ett gammalt hederligt utstryk!

Nu är det bara att vänta!

Vi diskuterade en hel del... mkt intressant! Det är så olika på vissa saker, de har inga som helst problem med hjärta i England, utan isåfall när de blir gamla kan det dyka upp men inte på unga individer och vi kom fram till att det kan bero på att vi avlar för snävt och anväder mkt samma hane som kommer igen i stamtavlorna, de har ju mkt fler att välja på...

Det är ju därför jag har åkt så långt för 0 % i inavel...

Sam "Stans" pappa är 10 år och fortfarande hjärtfrisk han var hos veterinären när vi var där och det var fantastiska nyheter för mig! Mkt trevlig herre!

Roligt att träffa så mkt släkt till "Stan"! Mea hade oxå underbara valpar!

Vi gjorde lite utflykter... Lucky var hos Mea och ylade lite smått kan jag tänka mig...

IM000260

Harvitong Hall, säkert felstavat! Hm underbart gammalt ställe från 1500 talet, vi gick guidad tur där...

Här är jag, Almina och Emelie!

IM000275

Emelie och Almina släppte loss!

Shoppade på Merry Hill kallas Merry Hell, vi var där i två dagar ett enormt stort ställe! Tjejerna hade kul när de shoppade loss, Martin var mer beskymrad över hur allt skulle få plats! hi,hi...

Vi försökte att passa på att fika engelsk med muffins och engelska kakor, åt fish and chips, Mac Donalds... Burger King... aldrig hört talas om de två kedjorna förut... ;)

Åt Carvery både som frukost och middag!

IM000341

Här är Martins frukost! Jag höll mig kött fri!

Vi betalade olika för varje frukost ändå var det samma, lite spännande men helt ok!

Hanbury Hall

IM000318

Från 1701... mkt fint och gammalt, härlig park men underbara vårblommor!

IM000322

Vi var även i en hästbutik!!! Mkt fina kläder att shoppa där, men det blev bara en t-shirt efter en hel del provande och modevisning, jag och Almina satte oss i en skinn soffa och slappade medans Martin och Lucky var på promenad!

Sista dagen skulle vi ha med oss en liten kille hem till Lennart och Pehr.

Alambra Black Magic!

En mkt fin black and tan kille! Helt underbart temperament!

Här tillsammans med sin uppfödare Sheila Johnson!

IM000350

Å vad jag skulle vilja ha fler hanar, inte hemma hos mig men jag ser ett stort behov av dessa i framtiden... Nu har jag Mandus och han är en riktig gentleman, men jag vill ha fler led...

Vi åkte hem på torsdagen från Mea klockan 10:45... bilen var inte alls så full...

IM000367

Vi körde genom Euro tunneln som var både lite dyrare än jag trodde... men en verkligen häftig nerv pirrande upplevelse... UH!!!!

Men det gick fort och vi var snart framme i Frankrike och det bar hemåt!

England är ett otroligt vackert landskap... verkligen värt att åka dit och uppleva de böljande gröna kullarna!

Färden hemåt kördes lugnt och Martin körde mest hela tiden vi byttes av och så körde jag en stund så att han fick sova, tjejerna sov eller läste!

Vi stannade och fikade i Belgien och tittade på kon Belgisk Blue!

IM000359

Magic ligger i mitt knä, en riktig knähund!

Varit en otrolig upplevelse!

Tack Mea och Rickard för att vi fick komma och besöka er och att Lucky fick träffa eran Stan!!!!

Å jag vill göra om detta... hoppas på att det blir fler gånger... nästa år blir det nog till Finland då Stan ska vara hos Varpu i ett och ett halvt år!

Jag är ju lite konstig med om jag gillar det som blir av kombinationen så gör jag gärna om den...

Ha en underbar dag!

Håll nu tummarna för Lucky!!!!

Kram

Lucky and Stanley

 

Kärleksparet!

 

 

 


2012-04-15 10:06 | 3 kommentarer

 

Det är alltid så spännande att resa och träffa fler Charlie fantaster, mkt lärorikt!

När jag var hos Ankie för två och tre år sedan diskuterade vi tungfel, ngt som kan dyka upp i våran ras med jämna mellan rum. Jag vet att det finns och har sett kort på det på hundar ute i Europa och i Sverige.

Men man avlar inte på dessa individer som har tungfel, det är en generell regel som bara gäller.

Nu berättade Mea att hon varit på ett seminarium om detta och mer saker. Mkt intressant så nu har jag lärt mig ännu mer... Tack!

Tungfel är när tungan liksom ej stannar kvar i munnen utan ramlar ut på sidan, inget som hunden lider utav, utan mest vi som tycker att det ser besvärligt ut.

Drabbar ytterst få men vi ska veta att det finns... kan gå generationer och upps så kommer det.

Vill resa till England igen och lära mig mer...

Ha en toppen söndag!

Kram


2012-04-14 20:14 | 1 kommentarer

 

Mitt i allt har jag nu bytt försäkring till Dina försäkringar på Beauty!

Kommer att spara 600 kr per år på henne och då har jag ej ändrat ngt i villkoren!

Det finns pengar att spara till en ny King Charles genom att se över sina försäkringar!

Ska snart ändra de andra två oxå!

Då mina planer är att köpa in flera hanar under lång tid behöver jag spara många lappar... men det är det värt!

Älskar dessa Charlisar så mycket!

Jag tror allt att jag är lite tokig!

När vi kom hem igår fick Beauty ett bad då hon nog hade fixat lite extra hårgele ngst i skogen för hon såg lite tussig ut!

Efter lite inpackning så var hon i toppskick igen...

Men jag funderar på att inte åka till Eskilstuna med mina Charlisar till Cavalier specialen, skulle gärna vilja men det är en bra bit att åka och jag kan ej ställa Lucky, Amy gick ner i vikt när vi var borta och Beauty har tappat all sin långa päls och vi väntar fortfarande på att den ska komma tillbaks...

Känner att jag ska lägga mina slantar på lite annat ett tag fram över...

Men de utställningar som jag har bestämt mig för är:

Norrköping båda dagarna!

Borås båda dagarna!

Sedan vill jag åka till Norge på ng med Beauty men har ej bestämt vilken!

Idag har jag även flyttat min hemsida till Hundpoolen, för att få google översättningen, hoppas att detta kommer att funka då jag vill att även de från andra länder ska kunna läsa min hemsida...

Men ikväll ska det planeras och kluras en hel del...

Kan även berätta att jag för en gång skull har flera som är intresserade av valpar så jag är extra pirrig!

Har lärt mig så mycket under min vistelse i England! Blir till att resa dit igen. Skulle vilja åka till Crufts igen nästa år men får se hur allt i min planering löper på... men först en allvarlig tänkare på just hanar!

Ha en underbar lördag kväll!

Kram

 


2012-04-14 11:19 | 2 kommentarer

 

Här är Lucky och hennes pojkvän Stanley!

Han är helt underbar liten kille på 5 år!

Väger 7 kg med en cobby kropp och helt underbart temperament! Han kompletterar Lucky så väl där hon har sina brister så nu är det bara att vänta!

Lucky and Stan!

Kommer att skriva en berättelse om hur denna händelserika resa har varit!

Men här är iallafall guldparet!

Ha en underbar lördag!

Kram


2012-04-07 00:23 | 1 kommentarer

 

GLAD PÅSK

till Er Alla!!!

Påsk

Ha det riktigt gott!

Kram


2012-04-07 00:01 | 0 kommentarer

 

Pirrigt!

Oja!

Bara förberedningen som jag hade planerat att göra i lugn och ro blev akut påskyndad då hon löper tidigare än beräknat...

Veckan har gått så fort, har försökt att hinna med det mesta och min mans pass han inte bli färdigt så det blev till att åka till Landvetter idag och fixa ett provisoriskt pass, polisen där trodde att körkortet hade räckt men vi fixade ett ändå, bara 980 kr plus kostnaden för det riktiga passet, hm!

Lucky har varit hos veterinären, herpes sprutan klar och utstryk gjort det var då min veterinär allvarligt säger att du bör nog åka lite tidigare ändå än din planering, oj...

Lite bakterier hade hon så att det blev lite antibiotika.

Vägt henne hon väger 6,5 lika mkt som Amy, hm... det trodde jag inte!

Avmaskningen gjord idag... minst 24 timmar innan man passerar gränsen och max 48 timmar.

Sedan när jag berättade om mina planer säger han -Du är la för tokig!  med ett leende!

Tur att jag har han som ställer upp i vått och torrt!

Får många goda råd! Som jag har sagt innan vilken veterinär ringer hem och diskuterar...

Härligt! Men så har jag haft honom i många år...

När jag kommer hem från jobbet imorgon bitti så åker vi... jippie. Emelie har med sig kompisen Almina! Nu när min man har sitt provisoriska pass så får även han följa med...

Det snurrar lite i huvudet på allt som man ska ha med sig och allt det dära som jag inte ska packa med utifall att!

Viktigast måste nog vara Lucky!

När jag skulle boka hotellet så drogs mina pengar från kontot men ingen bokning, jippie! Bara några tusen fattigare...

Hon vi ska till i England ringde upp mig och hon löste bokning och allt! Vilken tur!

Bara spännande att se om jag får tillbaka mina pengar! Det hoppas jag verkligen!

Vi ska bo på hotell i Bromsgrove, som tur är får även Lucky följa med, oj nu kom jag på måste ta med hennes tikskydd så att det inte blir några spår i hotell rummet.

Hennes ryggsäck med, stoppar henne i den och upp på ryggen när vi ska vara på färjan.

Så här på bloggen kommer det att vara lugnt, om jag inte får tag i en dator där så...

Ha det toppen!

Kram


2012-04-06 23:58 | 0 kommentarer

 

Var kanon mysig!

Härligt väder!

Go fika!

4 km lång city promenad på Hälsans stig!

Tack för mkt trevligt sällskap Cia med stadstöserna...

Nästa gång hoppas jag på en annan led!

Ha det så gott!

Kram


2012-04-02 01:14 | 2 kommentarer

 

Det tycker iallafall Lucky!

Igår var en toppen dag för henne då hon följa med, alla dessa människor hon snurrar runt och visar att hon vill bli klappad!

De andra två var inte lika glada då de fick stanna hemma, men vi skulle ha med en extra person i bilen och en orienterings ryggsäck tar mkt plats så jag fick ta den mindre buren.

För Lucky var det en drömdag!

Först gick vi med Emelie till start som låg 2 km bort från TC och när vi lämnat henne och tagit med oss hennes överdrag gick vi tillbaka.

Hon går så lätt och tittar förväntansfull på alla hon möter!

Sedan ställde vi oss vid målet för att heja på Emelie när hon kom i mål, Klas missade vi men det gick bra för honom han blev 3:a med 22 startande i hans klass och Emelie blev 12 el 14 med över 30 startande. Så där är vi nöjda!

Men det blåste svinkallt i Göteborg och jag och Lucky satt invirade i en fleece filt och när Emelie gick till bilen för att tina upp följde Lucky med! Där hittade jag dem sedan Lucky sittandes på Emelie´s vinterjacka i baksätet och såg så nöjd ut och Emelie läste en bok!

Ska försöka följa med på fler tävlingar och vem vet snart kanske jag börjar springa själv igen, nu bara jag njuter av livet!

Ha en toppen vecka!

Kram


2012-04-02 00:44 | 2 kommentarer

 

Inför resan till England på söndag är i full gång, är en hel del som ska tänkas på den som är mest färdig är Lucky!

Resan kommer att ta ca 19 timmar med bil och är på ca 170 mil enkel resa...

Får lägga till några timmar då vi ej tänker ha bråttom och det är påsk helg.

På torsdag blir det att åka till veterinären i Göteborg, dax för herpes spruta och så ska vi ta utstryk för att se om vi beöver åka tidigare till England eller kan ta det lugnt!

Pirrigt detta!

Så mkt som ska fixas men nu är hästvakt bokad, sonen får mat av farmor varje dag och han får skjuts till Tibro på orientering av mormor & morfar, farmor är hemma och är med hundarna när Klas åker så det känns skönt att det hela tiden är någon hemma.

Får även be hästvakten att ge katten sin hjärtmedicin! Det är lite att fundera över...

Vi tar bara med Lucky till England, man får betala per hund 50 euro, som ska över gränsen dit!

Listan med allt som ska göras är lång, men jag håller på att betar av den så att jag har så lite som möjligt att göra innan vi åker. Värsta rycket gör jag idag och imorgon!

Mest orolig är jag över om in man hinner få sitt pass som han ska fixa idag... uh!

Fortsättning följer...

Kram


2012-04-02 00:34 | 0 kommentarer

 

Tycker att det var en helt underbar promenad vi bondtöser hade med stadstjejerna!

Namnet som Cia kallar dem passar perfekt! Har inte tänkt så förrän du skrev det i gästboken!

Ser fortfarande hur de parerar mellan vattenpölar och mina skuttar i traktor dikerna med ett stort leende på läpparna... Beauty den gamla uppför sig som en valp i skogen och drar iväg på bus och tillbaka igen!

Mysigt med fika uppe på utsiktsplatsen utmed milspåret, medans hundarna grejade med pinnar.

Helst hade mina velat springa fram till sjön oxå men det får vi ta en annan gång, glömmer ej heller när Lucky dök i bäcken utmed vägen och kom upp en aning blöt. Tur att de torkar och härligt att de kan vara hundar!

Men det säger oxå lite om hur de påverkas av sin miljö och vem de har som kompis. Beauty har alltid gillat skog och fart, kallade henne antilopen när hon var liten och nu hennes båda döttrar som är likadana...

Har även hört från de andra av hennes valpar att det är full fart även på dem i skog och mark! Så där måste det även vara lite ärftligt!

På tisdag ska vi gå Hälsans stig i Kinna centrum och omnejd! Spännande! Då blir det miljöträning! Aldrig fel, där är Cia´s stadstjejer felfria, men Lucky gillar inte allt, sedan förstår de inte varför inte alla inte vill hälsa på dem, men efter en stund förstår de och bryr sig inte...

Ha en härlig måndag!

Kram

 
«april 2012»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Senaste inlägg
Så fina ♥️♥️♥️
Tiana
Bus
Nu är de ögonlysta
Ordspråk
Valpar finns att tinga
Spel time
Grace
King charles Spaniel
Lilly

Senast kommenterade
Valpar
När man får...
Intresserad av en valp?
My dog ❤️
Sötnosar
Mat dax
My Dog 7 januari
Heffas heffaklumpar <3
Stolt fader
Välkomna...

Arkiv
2022
2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2011