Välkommen till Lady Beauty´s kennel
Blogg
2011-03-20 22:56 | 2 kommentarer

 

Sicken dag, började med upp i ottan, åkte hemifrån och ner till Malmö, Jägerso. Väl framme letade vi i ca 30-40 min på en parkeringsplats som man skulle slippa springa ut och ändra snurran efter två timmar, jag kan säga att jag gärna hade betalt en slant för att slippa det springet!

Men väl inne, lite småstressad kan man minst säga så fick jag lite grejer av Hasse, Tack Hasse för all information om mitt nya uppdrag som kassör i Svenska King Charles Spaniel Klubben,oj vad mkt att tänka på får hoppas att jag lär mig detta lika bra som Hasse.

Som tur är kan jag vända mig till honom om jag inte hänger med på allt, ska sätta mig och lägga in allt i ett bokföringsprogram... säger bara OJ!

Det var otroligt trångt i de provisoriska mässhallarna... Lucky gick med glada steg kanon tänkte jag det här blir bra, ända tills en boston terrier flög fram och bet henne. Jippie!

Man ska ju inte behöva bära dem inom utställningsområdet då alla hundar ska vara stabila i psyket.. men jag hade fel.

Fast jag är så stolt över detta lilla pyre som med viftande svans står och tittar på mig i ringen, men ack du domare tänkte hon och la framtassarna på hans bröst mina tänder får du ej se... Hemma är det inga problem men främmande karlar ska man passa sig för vad har de med mina tänder att göra?

Sedan var det ju det här med att gå snyggt i ringen jodå hon traskar iväg med raska steg men herre Gud där sitter ju Emelie och Amy = tvärnit sedan vänder vi tillbaka till domaren japp tänkte jag detta kanske går men men när varvet runt var på G så tittade hon på mig och höjde blicken,du matte jag går ej ett steg längre så det så...min lillmatte sitter där och jag vill inte gå härinne ensam...

Men jag är hel nöjd, hon är så söt och när jag äntligen fick tag i en dam som kunde översätta kritiklappen på tyska så var glädjen ännu större. Domaren skrev att han tyckte att det var tråkigt att han ej kunde ge henne bättre kritik för att hon ej rörde sig i ringen... så mer träning för Lucky men det är inte lätt när en annan hund flyger på dem... och jag vill inte behöva bära omkring på min hund för att andras inte kan uppföra sig. Bara att ta nya tag!

 Lucky

För Amy och Emelie är jag också super nöjd, fick excellent och andra tiken i unghundsklassen, ej CK, men hon skulle behöva lägga på sig ett kilo.

Utställning Malmö

Amy&Emelie

Jag måste göra ett tillägg att det var 15 st Charlisar på samma plats, helt underbart att se dessa härliga hundar och alla positiva Charlie ägare!

Vi ska vara stolta att ha dessa ljuvliga hundar till våra följeslagare och att vi ägare gillar samma ras säger ju en hel del om oss!

Sedan till dagens höjdpunkt som jag berättar sist!

Irene med maken Roland har lyckats med guldklimpen Mandus.

Lite stolt är man allt som vilken uppfödare som helst skulle bli!

Jag tror inte riktigt jag hängde med på vad som hände förrän Irene viftade på andra sidan, gott tänkte jag hon fick Ck och fick stanna kvar och möta champion hanarna och där går Mandus och vinner.

Mandus får Cert och Cacib.

Sedan möter han bästa tik och vinner. Han blir BIR! Jippie vad kul!

Första gången som han blir BIR och sitt andra cert!

Ett stort GRATTIS till Irene och Roland för att det gick så bra idag med eran gentleman Mandus!

Mandus BIR

 

Ha det riktigt gott ALLA!

Kram från en som har varit på en lyckad utställning

ps. alla resultat är bra, ibland är det bara inte min eller hundens dag utan ng annans, som med Lucky samma goa hund med hem idag och vi tar nya tag. Sov så sött i soffan när jag smet iväg till jobbet nu på kvällen, varit en tröttande dag!

 

 
«mars 2011»
måntisonstorfrelörsön
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Så fina ♥️♥️♥️
Tiana
Bus
Nu är de ögonlysta
Ordspråk
Valpar finns att tinga
Spel time
Grace
King charles Spaniel
Lilly

Senast kommenterade
Valpar
När man får...
Intresserad av en valp?
My dog ❤️
Sötnosar
Mat dax
My Dog 7 januari
Heffas heffaklumpar <3
Stolt fader
Välkomna...

Arkiv
2022
2021
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari