Välkommen till Lady Beauty´s kennel
Blogg
Sandviken söndag
2012-09-04 10:16

Upp i ottan...

IMG_0890

Underbar söndags morgon!

Pssss myggen var oxå vakna men de syns inte, bara märkerna på våra ben nu när man tittar på dem ser det helt för jäkliga ut!!!!

På väg... för sista dagen!

Jippie!

Stugan städad allt packat...

Vi tutade vid bommen för att tala om för 68 åringen att vi åkte... hm nepp man får inte vara jäklig men i detta fallet hade vi bestämt att alla som åkte från stugorna skulle tuta, så det gjorde vi oxå....

Japp vi var på väg för sista dagen, pirriga, förväntansfulla, oja nu var det ju sista dagen och man hoppas ju alltid...

Men för mig som är pirrig som bara den så är det en kul grej att ställa och går det bra ja då flyter man på moln och om inte så tar vi det nästa gång!

Smaken är ju som baken...

Väl där så pustade vi ut i tältet och den lilla knähunden fann snabbt sin plats...

Vendela

Liten och nätt med sina 30 kg satt hon i My´s knä...

Myy bara myste nä det gör inget sa hon och Vendela var så lycklig så!

Bortskämd nej då...

IMG_0895

Så här satt vi och inväntade dagens allvar!

Jag sprang runt och kollade så att alla ringar var där de skulle vara och hur de såg ut, hjälpte till att fixa ringsekreterar tält m.m. 

Väl tillbaka så skulle Myy och Amy iväg klockan 8 till junior handling...

Amy53

Självklart var de laddade!

Helt klart imponerad av Myy´s fina kläder!

Tror allt att jag får införskaffa en annan garderob för att kuna matcha henne för där låg jag i lä!

Så duktig är hon läser på om raser och anatomi, får hoppas att mitt prat på kvällarna inte störde hennes koncentration i läsningen, för jag var lite nyfiken på allt de ska kunna inom junior handling!

Hoppas att Myy kommer till My Dog för att visa Vendela, för min mor var det kanon så jag tar med henne så kan de träna... i två dagar innan de ska ställa! Om de ska hi i fyra dagar... Pernilla?

Junior handling blev lite struligt då en annan domare knyckte deras ring... 

Så det blev en lååång väntan och självklart krockade det då med visning av Lucky och Vendela. Myy som hade tränat och hoppats på att få visa Vendela men som sagt det får vi ta en annan gång! 

Min mor blir så tacksam så!

Vendelas förtroende får man sakta både genom att visa vem som bestämmer och gos och hm pipig röst, jag vet att det låter fånigt men hon älskar det!

Lucky56

My visade Lucky och det blev excellent, domare Åke Cronander, i kritiken så hade hon defekt svans med knyck, hm och hm igen...

Sedan ville hon ej visa tänderna och då tog han i hårdare om hennes huvud till följd av att hon fick panik och inte ville vara med alls, då lyfte han upp henne och hon vred bara undan huvudet, kan det ha berott på solglasögonen han hade på sig eller var det bara inte hennes dag.

Har ändå varit så stolt över henne då det har gått över förväntan med tandvisningen då det inte är hennes starkaste sida, varför ska de vara i munnen på mig och nu för tiden ber jag alla att kolla hennes tänder här hemma och där funkar det så det går nog över med tiden men man får ej bli hårdhänt då låser det sig och är kört!

Sedan att hitta alla dessa små gryn som finns i deras lilla trubbnos är en merit! 

Samtidigt som detta var så sprang jag som en stolle mellan junior handling ringen och Vendelas ring och Charlie ringen vilken himla tur att de var placerade i varsin ände av området så jag fick motion... sprang inte bara en vända... puh... 

Sedan blev det Vendela´s tur very good även denna dag men det gör inget, har bara inte varit med om en domare som hoppar över mig i turordningen och går till den som är bakom och går igenom den, tack och lov för en stark ringsekreterare som sa ifrån och sa till domaren att han måste gå i nummer ordning! Tack!

Kändes så förnedrande. javisst hon är inte färdig växt och ja hon är för sund för hon går mkt i skog och mark och älskar det. Jag visar hellre en bulldogg som kan gå och röra sig än en som ej kan!

Han bad om ursäkt lite snabbt och böjde sig ned med sin keps på och det gillade inte vendela så det blir till att träna med keps på!

Träffade även en valpköpare till min mor och far och deras Buster så kul att pratas vid även om jag var en aning stressad! (minst sagt)

Hade ej sett dem på fredagen och bad om ursäkt var ju inte min mening men har ju liksom inte riktigt fokus på bulldogs hundarna... Det var Cia som berättade det när vi satt i stugan...

Pinsamt och jag som ej letat upp dem och hejat, men det gjorde jag på lördagen!

Mkt trevliga människor!

Buster var oxå mkt fin!

Cia denna dagen gick mkt bättre..

Excellent, Ck och BT3 och reserv cert...

jippie!

IMG_0911

Så fina!

Trötta... japp!

Nöjda... japp!

När vi skulle hämta stolen med alla saker borta vid ring 6 så var den borta, blev över en timmes letande forskande och det visade sig att de som hade tältet hade fått med sig våra grejor utan mening så nu väntar vi på att de ska komma med posten!

Jippie!

Fick hjälp av några från Finland!

Tack!

Det blev mkt prat på engelska då alla jag pratade med var från Finland, häftigt!

Vi avslutade dagen med lite mat på Högby qvarn!

IMG_0924

IMG_0923

Vi äter!

Fint var det men inte lika fint som mina skor!?

IMG_0927

Eller...

IMG_0928

IMG_0935

Vendela så fin så!

IMG_0918

Var bara tvungen att lägga in ett junior handling kort, här har de bytt hund... Myy med en cocker spaniel och Amy sitter i knät... kan ni tänka er så sketet som det är och hon får vara i knät och ser hel nöjd ut... Vet att Myy har haft henne på armen och i knät hela tiden hm det syns på hennes kläder får hoppas att mamma Pernilla kan få bort det!

Härliga ungdomar!

Lucky53

Lite plåtning innan det bar hemåt...

Lucky och Myy!

IMG_0946

YES!

Nu åker vi hem, bara 46 mil hem... självklart lämnar vi av Myy på vägen hem i Örebro!

Tackar för ett mkt trevligt sällskap, många goa skratt och blött skitigt och underhållande väder och bitska mygg... ps har slutat att räkna alla myggbett!

Detta får vi göra om tjejer!

Kram Veronica, Lucky och Vendela


Namn:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden:  
 
«april 2021»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Senaste inlägg
Paret i Halmstad
Bus
Skillnad
Lilly
Grejat
Fritsla
Sötnötter
Galloway
Galloway
två

Senast kommenterade
När man får...
Intresserad av en valp?
My dog ❤️
Sötnosar
Mat dax
My Dog 7 januari
Heffas heffaklumpar <3
Stolt fader
Välkomna...
Heffa...

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011