Välkommen till Lady Beauty´s kennel
Blogg
Utställningstips!
2011-05-02 11:15

 Nu är det vår och det är helt underbart!

Med våren kommer också de härliga utomhus utställningarna!

Lite tips på hur man kan träna på vanliga promenader är att träna på att gå i en fyrkant och i en triangel och även rakt fram och tillbaka... Lägg in det som en rutin på promenaderna! När man går med hunden ska man titta rakt fram och ej på hunden... detta är det svåraste, för jag vill gärna titta på min hund och titta gärna mot domaren när du närmar dig honom och stanna ca två meter ifrån och ställ hunden snyggt!

Träna även på bordet hemma med att de ska stå snyggt och man ska kunna titta på tänderna, be grannar och vänner om hjälp!

Jag vet att ni som har sett Lucky det senaste vet att hon har total vägrat så jag hoppas att det har blivit bättre och jag ska träna flitigare!

http://www.pudelproffsen.com/chris-christensen-styling/

Mkt bra hårvårdsprodukter till våra hundar! Chris Christensen... Ta dig gärna en titt! :)

Nu ska vi gå en sväng i skogen!

Ha en helt underbar dag!

Kram


3 kommentarer
Namn: Pernilla
Tidpunkt: 2011-05-06 00:56
Hej hej
Ser att ni är i träningstagen Skönt nu när våren kommer,det är lättare att ta sig iväg och träna olika saker med dom små liven. Håller på med Agility nu med Luna och det gillar hon,har fått handledning av brukshundsklubben så att allt blir rätt Men jag tror att det där med Lydnad är mer Lunas "Grejj" Hon blir så himla glad att få göra mig till viljes Tyvärr så funkar det inte lika bra med inkallning alla gånger när vi är utanför brukshundsklubbens domäner Då busar hon till det ibland!! Det är som att hon vet att där tränar man och lyder man så blir matte stolt Hemma är det lek som gäller,kottar,pinnar,små fåglar att jaga en och annan hare som snor uppmärksamheten...Då är lydnaden som bortblåst ha ha Och jag har såååå svårt att ryta till och bli arg tyvärr..Räcker med att höjja rösten ibland så blir hon olycklig..Och då blir ju jag oxå olycklig Dom är inte vana att man gör det för det behövs så sällan nästan aldrig faktist. Så följsamma mjuka och goa till sättet dom är dessa king charles spanniel Nu ska jag försöka skicka detta så får vi se om det funkar denna gång!! Ha det så gott nu.Kramar/Pernilla och vovvarna

Namn: Pernilla
Tidpunkt: 2011-05-06 00:58
Jihoooo Det gick ju bra!!!! Kram kram
Namn: Veronica "Lady Beauty´s"
Tidpunkt: 2011-05-09 06:22
Hej!

Det gick ju kanon!
Det där med lydnad är för roligt, de vet precis när de kan busa till det. Kul att hon är duktig på planen... Låter så kul när du berättar jag ser det framför mig!
Javisst är de känsliga när det gäller tillsägelser, man behöver knappt höja rösten så vet de och blir så olyckliga... Däremot deras kära mor Beauty är av tuffare virke, hon stack för mig en gång när hon var ett år och jag fick följa efter henne i över en halv timma i skogen innan jag fick tag i henne, peppar hon har ej gjort om det. Tittar lite väl längtansfullt ut på den knackiga isen när det började töa men ack då fick hon ej vara lös! Beauty tål väldigt mycket... Är tuff hela hon, hon kan fostra olydiga hundar bara med sin blick... medans Amy och Lucky aldrig ens skulle komma på tanken. En king charles vill ju alltid göra oss väl... och Amy vet inte hur hon ska visa hur mkt hon gillar oss... Beauty lämnar oss inte heller och verkligen vill berätta allt hon har varit med om så när hon var och badade satt hon länge i soffan och berättade för Martin vad som hade hänt under dagen och han fick vackert sitta där och hålla med henne, som tur var visste han vad hon hade på hjärtat och kunde följa med i samtalet! De är för ljuvliga dessa Charlisar! Längtar till Norrköping då jag ser fram emot att träffa er och Luna och Bonnie och Mandus och och och... Kram

Namn:  
Hemsida:  
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden:  
 
«augusti 2020»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Senaste inlägg
Bus
Skillnad
Lilly
Grejat
Fritsla
Sötnötter
Galloway
Galloway
två
Tre huliganer

Senast kommenterade
När man får...
Intresserad av en valp?
My dog ❤️
Sötnosar
Mat dax
My Dog 7 januari
Heffas heffaklumpar <3
Stolt fader
Välkomna...
Heffa...

Arkiv
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011