Välkommen till Lady Beauty´s kennel
Blogg
2013-08-15 04:33 | 0 kommentarer

IMG_5172[1]

Söker ett härligt hem!

Hör av er på mail eller slå en signal på mobilen om ni är intresserade av en King!

9 1/2 vecka

Ögonlyst UA

Plus allt annat.

En underbart go stabbig grabb!

Kram


2013-08-15 04:32 | 0 kommentarer

Idag är de tre små 1 vecka och de är ljuvliga!

Kramis


2013-08-15 03:13 | 0 kommentarer

Natten ger en tid för reflektion,

Vad?

Varför?

Hur?

Ibland får man bara låta tankarna sjunka djupt och bearbeta dem

Snurrigt...

Japp...

Men oerhört viktigt!

När jag sitter där i ett dunkelt ljus, ensam ja lite, men ändå inte då kan man låta sina tankar vandra iväg utan det gör ngt för man är ändå koncentrerad på det man ska göra...

Å när jag inte jobbar så delar jag å Emelie nattskift...

Kl 2 sker skiftbyte och det innebär att lite sömn får jag allt innan och hon efter.

Nu sitter man här vid valplådan och hjälper Amy hon vill verkligen inte lämna sina valpar, inte för ngt alls, utan hon bara njuter av tillvaron och sköter sin moderliga plikt kanon.

Mkt av mina tankar snurrar in på medmänskilghet vart har den tagit vägen i vårat stressade samhälle, ytligheten blir bara större och det blir som ett tomt spel.

Men jag tror på hoppet och som jag diskuterade med en nära vän så hade inte vårat samhälle varit så aktivt heller om vi inte hade varit "stressade" utan då kan man mer kalla det effektivt...

Så man kan se det ur olika synvinklar som med allt, vi kommer aldrig att tycka lika utan det är charmen att vi är olika att vi har olika funderingar och olika värderingar grundat på erfarenhet, miljö, uppväxt och närvaro i olika livssituationer.

Men vi får ändå inte tappa bort medmänskligheten...

Som nu när jag sitter här och Sally våran perser ligger ijämte mig, tunn som hon är pga av förkrympt njure och sitt hjärtfel, men hon njuter av livet, bara jag rör mig lite så spinner hon så gott bara hon får vara nära och veta att vi älskar henne. Hon är otroligt speciell, hon kan sitta bland valparna när de springer i vardagsrummet och bara titta på dem och de rör henne inte. Varje dag så tror vi det är den sista men när hon ligger här och myser och spinner å sträcker på sig så nöjt då tänker jag att det varar för evigt och jag tror allt att hon får lika mkt tillbaka som vi får av henne. Lilla hjärtat!

Att bry sig är att leva...

Ja sa att det skulle bli ett snurrigt nattinlägg... men när man ser de små knyterna som är hos Amy så tänker man att det är värt allt, alla sömnlösa nätter, allt jobb å pyssel, alla förberedelser... 

Det är speciellt.

När man ser på födelseantalet inom rasen så är det inte många på ett år, vi är nu uppe i 15 i år inte många men ändå många om man ser på vissa år som det bara har fötts mellan 5-10 st. Funderade på om Nellies 3 var födda i år eller förra året men hunddata ville inte vara med men jag tror att de föddes 2012.

En King är en underbar ras, så ljuvliga och godhjärtade. 

Man vill verkligen få fler att njuta av dessa hjärtegryn.

Har du en King eller Charlie som vi oxå kallar dem i ditt hem då har du tur!

Ngt jag har tänkt på är att har man köpt en Charlie så blir det ofta en till, då har man dubbel glädje.

Många Charlie ägare kan inte motstå dem...

Å jag kan ju säga detsamma som bara skulle ha en som blev två som blev tre som ökades till fyra och nu är vi uppe i fem.

Men där är det stopp.

Så Onslow ska inte stanna utan längtar efter ett eget underbart hem, å kan du ge honom det är du välkommen att höra av dig. 

Han är ett hjärtetroll, så stabbig, lite lite busig men så go!

Sedan går tankarna framåt...

Då gäller...

Å snart tar vi tag i utställningen i Tågarp, jippie, det ser jag verkligen fram emot och hoppas att så många som möjligt kan närvara och hjälpa till med allt som behövs denna summa som vi får är guldvärd för klubben, tack och lov att vi tillhör SDHK. 

Vi tar med husvagnen dit redan på fredagen och börjar att göra iordning så känner du dig manad och vill ställa upp för klubben hör av dig det är guldvärt.

Som jag har sagt tidigare det är medlemmarna som gör klubben, ni som skickar in resultat, kort, viktiga å roliga artiklar, info till hemsidan och gör den till ett levande verktyg, även till våran klubbtidning Charlie posten m.m.

Tack!

Allt sker inte över en natt utan sakta men säkert och noga övertänkt, i många situationer i livet får man tänka mer än en gång även om viss impulsivitet även kan ge livet lite extra krydda och upps!

Men man blir allt lite varm i kröppen och lite fånigt småleende när man tittar ner på livets under.  Som gnyr lite i sömnen och kryper intill sin mor.

Härligt!

Lev, njut och ha en underbar dag!

    

KRAM

 
«augusti 2013»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Bus
Skillnad
Lilly
Grejat
Fritsla
Sötnötter
Galloway
Galloway
två
Tre huliganer

Senast kommenterade
När man får...
Intresserad av en valp?
My dog ❤️
Sötnosar
Mat dax
My Dog 7 januari
Heffas heffaklumpar <3
Stolt fader
Välkomna...
Heffa...

Arkiv
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2012
  2011